חצילים במלית אגוזים ובשר

והמתכון הוא שלי על בסיס כל מיני רעיונות
פרוסות חציל שאני מטגנת במחבת פסים ללא שמן בכלל
ממלאת כל פרוסה במלית ומגלגלת לגליל ומניחה בתבנית

מלית:
לטגן 2 כרישות, רק החלק הלבן.
להוסיף בשר בקר והודו טחונים, להוסיך קוביות חצילים קטנות , אפשר לחתוך מפרוסות החציל שטיגנו או לחתוך מחציל טרי  כוס של קוביות קטנות קטנות..
ולהמשיך לתבל עד שהבשר כמעט מוכן ולתבל בשום כתוש ,פפריקה מתוקה ,אפשר גם חריפה,מעט מוסקט,ג'ינג'ר קצוץ בזיליקום קצוץ וממש מעט מלח ומרק עוף
להוסיף 2 כפות סילאן וכוס של אגוזים קצוצים עם צנוברים אני ערבבתי קשיו ואגוזי מלך עם צנוברים
להמשיך לבחוש עוד 2 דקות ולהוריד מהאש למלא כל חציל ולהכניס לתנור.

על…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ברוכים הבאים למטבח שלי )

סגור לתגובות.