חרוסת

על פי בקשת חברים ובמיוחד לאור בקשתה של בתי האהובה המתגוררת בקנדה , העורכת את הסדר אי שם הרחק מאמא, אני מצרפת את מתכון החרוסת אותו אני נוהגת להכין. החרוסת אותה אני מכינה מבוססת על תמרים, בדרך כלל הייתי מכינה עם תמרים הארוזים באריזת ואקום, אך ממרח התמרים הסמיך עושה את העבודה מצוין ומקל עליה.
מרבית מתכוני החרוסת דומים ויש שינויים פה ושם כל אחד לפי הרגלו מהבית וממה שלמד וברור שהמתכון שלי מבוסס על זה של אמי עם מעט שינויים.אם רוצים טעם דומיננטי יותר מוסיפים מעט ציפורן.
התוצאה יוצאת טעימה כל כך כך שלא נשארת אף טיפה.

חרוסת

המצרכים:
1 תפוח עץ
1 בננה
ממרח תמרים 450 גרם
יין מתוק (לקידוש) לפי הטעם

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.