טארט אוראו עם שוקולד ופירות קיץ, ללא אפייה

בגדול מתכון הטארט הזה אינו לגמרי חדש, אלא יותר ווריאציה של טארט אוראו שוקולד מבוקש שכבר פרסמתי בעבר. אז למה את מעלה אותו שוב? – תשאלו אותי, ואני אגיד לכם למה. קודם כל כי אני ממש אוהבת אותו. זאת כבר סיבה מספיק טובה להכין אותו שוב, למרות שבמקרר שלי ברגע זה כבר יש שלושה סוגי קינוחים שונים.
הסיבה הנוספת מסתתרת בפוסט הקודם….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.