טארט טאטן

טארט טאטן הינו טארט תפוחים קלאסי, שהופיע לראשונה בתחילת המאה ה-20, אותו מתחילים להכין על מחבת תוך הכנת קרמל והוספת תפוחים, כיסויו בבצק פריך, הכנסה לתנור לסיום אפייה. במקור לטארט טאטן משתמשים בחמאה כיאה לצרפתים אך כאן רציתי להתאימו לאפשרות אכילה בסיום ארוחה בשרית ולכן הוא פרווה.
בעת ההגשה הופכים את המחבת על צלחת הגשה, ניתן להוסיף גלידה.

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.