טארט לימון בעיצוב אישי

השבוע סיימתי את לימודי הקונדיטוריה שלי. ולמרות שלא היו לי ימי שישי פנויים במהלך שנה שלמה, קשה לי למצוא מילים כדי לתאר עד כמה חוויית הלימודים הזאת הייתה טובה ונכונה לי, בונה וכיפית. הכרתי מלא אנשים טובים ומוכשרים, קיבלתי ידע, טכניקות עבודה וביטחון, אבל הדבר החשוב ביותר מבחינתי הוא שהצלחתי להתחבר חזרה ליצירתיות שלי שבמשך שנים ארוכות של עבודה משרדית מונוטונית נקברה איפשהו עמוק בפנים.

לא נראה לי שאופי הבלוג ישתנה דרסטית בעקבות קבלת התעודה. אני עדיין אשאף לפרסם מתכונים ידידותיים ולא מסובכים במיוחד במושגים של חומרי גלם וזמן השקעה, שמניבים תוצרים טעימים שנראים מעולה. אבל היום בא לי לחלוק איתכם מתכון ש…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.