טארט עם קרם פטיסייר לימונענע ופטל

אני לא בטוחה מה בדיוק שימש לי השראה לטארט הזה. זה בטוח התחיל מכך שסיימתי ללמוד את החלק בקורס שנקרא "בצק פריך", ואני מרגישה הרבה יותר נוח עם כל הקונספט של לרדד בצק מהר ולסדר אותו בתבנית ביעילות ובחתיכה אחת. ולחשוב שפעם שנאתי לרדד.. היום אני והמערוך חברים הכי טובים.
ההשראה הנוספת הגיעה מקופסת פטל שנפלה עליי ממש מהשמים. פעם הייתי מחסלת את כל תכולתה בלי לחשוב פעמים, אבל היום למדתי לדחות את הסיפוקים, כי הרבה יותר מעניין להכין קינוח שיעוטר בפטלים הכה יפים ומקסימים, וגם כמובן לצלם אותם, רצוי ממרחק אפס 🙂
וההשראה המרכזית באה מהקיץ שלנו בכבודו ובעצמו שלשמחתי הרבה כבר ממש כאן, עם מלא דברים טובים, ביניהם ה…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.