טיול גליל תחתון – פרק ב'

אחרי היין והכנאפה אל תוך הלילה בשיחות ברומו של קולב, הבוקר החל לאט לאט. בזה אחר זה הקצנו משנתינו וכל אחד ואחת מארבע עשר חברי המשלחת הבינלאומית שלנו, עשה את דרכו לחדר האוכל הביתי של אכסניית פאוזי עזר. הארוחה כללה מגוון פירות וירקות, זיתי נצרת טעימים, גבינות, דגנים, שתיה קלה, שתיה חמה והכל על מפות משבצות קלאסיות המונחות על שולחנות עץ. לחדר האוכל דלת אחורית הפונה הישר אל סמטאות העיר העתיקה והשקט

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: AGLIOLINI )

סגור לתגובות.