ים של מקרונים

אתמול השף ואנוכי היינו עסוקים. בילינו יחד יום שלם בהכנת מקרוּנִים,
אותן עוגיות סנדויץ מרהיבות עם מילוי מפתיע שב"קורדון בלו" מציעים קורס מיוחד של יומיים להכנתן, ועלותו 900 אירו.
מה שכייף בעוגיות האילו שאפשר להשתולל איתן – השמיים הם הגבול מבחינת צבעים וטעמים. אז נכון שההכנה קפדנית וחשוב לדייק בכל הפרטים הקטנים, אבל תאמינו לי זה שווה כל ביס!
השף הפליג בטעמים שגרתיים: שוקולד, וניל, פיסטוק, קפה, בננה ופטל אל הפחות שיגרתים, כגון מנטה, אננס, משמש, קינמון, פירות יער וגולת הכותרת, שהיא פיתוח אישי שלו: מלבי, בו הקרם לבנבן והעוגייה בצבע פוקסיה זרחני. אני אהבתי!…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: הבלוג של פאי לימון )

סגור לתגובות.