ירקות קלויים, סתם כי זה טעים

אין על ירקות קלויים בתנור.
בשלל קומבינציות, צבעים וצורות.
למה לא?
עם שפע שמן שטעים לכם (חמאה, גהי, קוקוס, שומן בקר/אווז/כבש)

שומר
דלורית
סלק

2-3 שיני שום קצוצות
רוזמרין וטימין קצוצים

שמן קוקוס בנדיבות (2-3 כפות)
חומץ בלסמי (1 כף בערך)
מלח גס
והקצוצים

מתערבבים
נכנסים לתנור חם (180 מעלות)
לשעה בערך…

רק טוב יכול לצאת מזה- נכון?
[חוסל לפני שהספקתי לצלם, סורי]

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.