כמהין של דרמבוי וגם איך לומדים להכין מתוקים בהתכתבות

יום אחד (מה יום אחד? בדיוק לפני יומיים) נחת אצלי בקבוק יפיפה של דרמבוי, הליקר הסקוטי על שם הנסיך צ'ארלס אדוארד סטיוארט. (עוד מעט הסיפור המלא)
ואחרי שבחנתי את הבקבוק מכל צדדיו, (יש לו שייפ חדש) התלבטתי מה אני הולך להכין איתו. ברור לכל שזה לא יהיה רק כוסית עם קוביית קרח כנהוג לשתות אותו, אלא משהו קצת יותר מורכב.
הפייסבוק יודע לייצר גם הפתעות ומזלי שנתקלתי בנעמה נויהאוז שהיא קונדיטורית מוכשרת ומדופלמת ובעלת מגע של זהב ביצירות שלה ותוך כדי שאני מתלבט, שלפה נעמה מתכון קסם של טרפלס מבוססי (או יותר נכון, מפוצצי) דרמבוי.

אז לא רק שקיבלתי את המתכון על המקום אלא אף קיבלתי שיעור מקוון אינטרנטי טראס …

סגור לתגובות.