כמה מיני מאפה- ללא קמח וללא גלוטן- שניסיתי לאחרונה ויצאו נפלא!

אני צוברת מתכונים שנראים לי שווים ואחת לכמה זמן מוצאת סיבה להכין מהם…
כי אפייה היא צד חלש שלי, באופן יחסי. אני פחות מאלתרת שם, או ממציאה. לפעמים מאלתרת על חשבון מתכון קיים, אם מרגישה איתו מספיק בנוח 😄

כששגית (אין קשר משפחתי 👸) תייגה אותי באחת הקבוצות תחת המתכון לעוגיות ג'ינג'ר מקמח שקדים, הייתי חייבת לנסות אותו, כי אני מתה על ג'ינג'ר!


ממליצה בחום!


את המתכון לפאי הפקאן המדהים הזה מצאתי כנראה גם באחת הקבוצות בפייסבוק, או באינסטגראם……

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.