כרעי עוף בלימון, שום ועשבי תיבול

היום ישבתי וחשבתי מה עוד לא הכנתי לבלוג ובדיוק השבוע החצי ביקש את הדבר הטריוויאלי והפשוט ביותר – עוף בתנור.
כמובן שדבר כל כך מתבקש מאליו עדיין לא הופיע בבלוג אז הלכתי על זה השבוע.
החלטתי להכין עוף בלימון, ה-מ-ו-ן שום ועשבי תיבול. במתכון זה השתמשתי בעוף של טבע עוף ללא אנטיביוטיקה. אני לרוב לא מציינת שמות של מוצרים אלא אם כן אלו מוצרים שאנו משתמשים בהם בבית באופן קבוע ואני מאמינה בהם (מאז שעידנצ'וק נולד אני משתדלת לקנות עוף ללא אנטיביוטיקה וגם בדר"כ ירקות אורגניים).
המתכון שאני מביאה לכם הוא חמצמץ חריף ונפלא….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: אפונים )

סגור לתגובות.