לבבות עוף מוקפצים עם קישואים, בצל ירוק ואורז

בעלי קנה קצת לבבות עוף, לשיפודים ונשארו קצת.
אמנם אני מעדיפה לב בקר, כי הוא מזין יותר לטעמי, אוםלם אם כבר יש לבבות בבית כדאי לעשות איתם משהו, נכון?
תבשיל מהיר עם כמה חומרים היה הכי מתאים ואני והקטנצ'יק טרפנו אותו (כי רק אנחנו נשארנו בבית…)

חומרים

כ-10 לבבות עוף
3-4 שיני שום
קישוא בהיר
2-3 בצלים ירוקים
כף גדושה של שמן קוקוס
מלח, קארי
1/4 כוס ציר עצמות/ מים
אורז לבחירתכם (מי שלא אוכל אורז יכול לדלג על השלב שלו פשוט)

אופן ההכנה

את האורז מכינים לפי העדפותיכם. זו מנה קלאסית לניצול שאריות אורז שיש עוד במקרר, מה שמקצר את תהליך הכנתה לבאמת 5 דקות עבודה.

חותכים את הלבבות לנתחים קטנים יחסית, כדי להכין מנה ממש מהיר…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.