לביבות ארטישוק וגבינת עזים

הלביבות האלה מתהדרות ב״לוק״ משודרג ומסקרן, לוק שעושה חשק להושיט את היד ולקחת עוד אחת ועוד אחת ועוד… הן, מזכירות ניוקי במראה, הטעם שלהן משגע והוא משלב גבינת עזים וארטישוק (לא להיבהל, מתחתיות ארטישוק קפואות) ותוספת של לימון. ניתן להגיש אותן לצד מטבל יוגורט שום ונענע (מתכון בהמשך) והכי כיף יהיה להפתיע בבראנץ׳ הבא של שבת או להחליט להכין אותן לחג השבועות (עוד מעט כאן). המצרכים ל 30 יחידות של לביבות מעוצבות כמלבנים מאורכים: 4 תחתיות ארטישוק, מופשרות 2 כפיות מיץ לימון 1 כף שמן 1/2 בצל סגול, קלוף וקצוץ 1/2 גליל (100 ג׳) גבינת עזים 20-23% שומן (כמו פרומעז) 1/2 שן שום, קלופה וכתושה 2 כפות עלי פטרו…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעימונת )

סגור לתגובות.