להכין מסקרפונה בבית

התחשק לי להכין מנה כיפית עם גויאבות שאני מאוד אוהב לאכול אותם לרוב טריות כמו שהם.
אז הכנתי ריבת גויאבות עדינה ביותר עם מינימום סוכר רק בכדי להדגיש את טעם הפרי ולקבל קרמול עדין.
כבת לוויה נעימה החלטתי להכין מסקרפונה שמאוד קל עד כדי מגוחך להכין אותה.
מסקרפונה היא גבינה מאוד שמנה,40 אחוז שומן שאותה מכינים משמנת מתוקה.מבשלים שמנת ועל כל 250 מ"ל שמנת מוסיפים כף מיץ לימון לבישול.זה די אבסורד אבל הלימון המתיק את השמנת במקום לתת לה חמיצות….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.