לחם שקד וגפן

בשביל ארוחת החג(שאין לי שום חלק ממנה)הכנתי לחם עם שקדים וצימוקים,מוקדש כמובן לבנים שלי שקד וגפן.

הלחם הוא הכלאה של לחם\חלה\בריוש עם מעט חלב ומעט חמאה כמו שחלה אוהבת,בריוש דורש קצת יותר מזה.
את הצימוקים השרתי בברנדי ואת השקדים קליתי עד שהפיצו ארומה נעימה.
לישה טובה וסבלנות בהתפחה יניבו תוצאות טובות ולחם שיהיה כיף לאכול בחג.שנה טובה.

1 ק"ג קמח
450מ"ל מיים
70 מ"ל חלב
100 גרם חמאה רכה
3 כפות סוכר
1 כף מלח
40 גרם שמרים טריים
50 גרם צימוקים
 50 מ"ל ברנדי
50 גרם שקדים קלויים וקצוצים

משרים צימוקים בברנדי….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.