לחמניות מאודות

לאחר שביליתי במסעדת "טאיזו" כבר כמה פעמים וגם ב-"דה באן" והתענגתי על הלחמניות המאודות ששם ,הגיע הזמן שאני אכין בעצמי את הלחמניות הענוגות האלו.הלחמניות רכות וקלות, עשויות מבצק שמרים די רגיל,בתוספת אבקת אפייה וסודה לשתייה לסופר אווריריות.
בשביל להכין את הלחמניות, צריך קודם כל להיות מצויד בכלי אידוי מבמבוק,בו הלחמניות יספגו את האדים 
יתפחו אט אט ויתבשלו.
את בצק הלחמניות מתפיחים היטב לקבלת בצק אוורירי,מכדררים לכדורים קטנים,מעבירים לכלי אידוי שעליו נייר אפייה מחורר מעט,בשביל כניסת האדים דרכו.האידוי עורך כ-15 דקות,לאחר מכן יש לצנן את הלחמניות ולהתאפק לא לאכול אותם עדיין מפני שהם ירגישו בצקיות מרוב…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.