לימונים כבושים

שוב, כמו בשנה שעברה, הצטברו הלימונים על העץ המדהים.
שוב הכנתי לימונים כבושים, כמו בשנה שעברה באופן דיי דומה…

זה היה כבר קצת לפני פורים והשנה החלטתי לתת לימונים כבושים כמשלוח מנות.
נראה לי שזו תחילתה של מסורת נחמדה עבורי

המטבח מתמלא ניחוח לימוני חזק

וגם בבלאגן לימוני

מלח, פלפל שחור ופפריקה מתערבבים להם ביחד

הצנצנות מתמלאות להן בטעם וצבע ונשארות לעמוד על השיש למשך 2-3 שבועות

בסוף הכנתי סלט לארוחת ערב בקערה הלימונית, עם שאריות המיץ והתבלינים שהשתמשתי בהם לכבישה

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.