לפעמים אנחנו צריכות תמיכה בבישול אונליין

זוכרים שגיל סיפרה פה על הרעיונות שלה "מדפקט לאפקט"?
אז לפעמים אני מקבלת הודעות, או רואה בקבוצות ובפורומים פניות של מישהו שמבשל כרגע ומשהו לא יצא לו מספיק טוב (קצת מלוח מדיי, קצת חסר טעם, קצת מיימי מדיי וכן הלאה).

לפני יומיים ראיתי שאלה בנוגע להכנת טופו באחת הקבוצות וכתבתי לה (לדריה) כמה רעיונות, ביחד עם עוד בנות אחרות.
באיזשהו שלב באמת יצא לה מלוח מדיי- יותר מדיי רוטב סויה, היא כתבה (יכול לקרות לכולנו) אז מה, זה אבוד?
כמה רעיונות שעלו לי בשלוף ושרשמתי לה:

את יכולה להגיש את זה מעל קינואה/ אורז וכו' ואז הטעם ייספג וזה כבר לא יהיה כזה מלוח.

לחלופין אפשר גם להקפיץ מלא ירוקים (תרד, מנגולד, כרובים, ב…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.