מאפה פסטה פטריות וגבינות מוקרם

אחד המאכלים האהובים אצלינו הינו מאפה פסטה עם גבינות ופטריות מוקרם ועשיר. מכינים פסטה מבושלת מראש, משתמשים בצ'דר, פרמזן, פטריות מוקפצות בחמאה והכל נאפה עד הזהבה ומגישים עם בצל שטוגן במעט חמאה, נשמע טוב? אפילו טעים יותר ממה שנשמע.מנה זו נגיש לצד סלט קטן רענן ולמבוגרים כוסית יין שרדונה או לבן .הטיגון התבצע בווק נהדר, לא גדול וכל החומרים בזה אחר זה הוספו לכאן כל החומרים הוכנסו לתבנית מתאימה, לא גדולה לאחר שהמאפה קיבל צבע זהוב עמוק הוא מוכן להגשהמשך ההכנה: כ-45 דקותמאפה פסטה פטריות וגבינות מוקרם

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.