מאפה שושני בצק עלים עם מילוי גבינת ריקוטה ושוקולד

אז אנחנו מתקרבים לשעת האפס – שבועות ממש כאן. הרציניים שביננו כבר מזמן בחרו מה להכין בערב החג. הספונטניים עדיין מתלבטים ומחכים להשראה של הרגע האחרון. ויש גם כאלה שמלכתחילה התכוונו לעשות סיבוב קונדיטוריות ולקחת הביתה עוגה מוכנה, או שתיים. אבל בואו נגיד שלא מתחשק לכם לקנות עוגה מוכנה, אך אתם גם לא לגמרי חזקים בתכנון או לצורך העניין באפייה. אל דאגה!…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.