מהשדה לצלחת

בתור טבח\בשלן,אני מרגיש מחויב בדרך כלל לראות מהיכן ואיך גדלים המוצרים שמגיעים אליי למטבח ואיתם אני מבשל,לחוש אותם שהם עמוק באדמה.
מסיבה זו הגעתי לחוות עדן,חווה חקלאית נסיונית הקרובה לבית שאן,שם מגדלים ירקות ועשבי תיבול.
בחווה עוסקים במחקר ופיתוח זנים מיוחדים לפי דרישה והגעתי בהרגשה שיש עם מי לדבר בנוגע לפיתוח זני ירקות שלא קיימים בארץ או שקיימים בקטנה ועולים יקר מידי.
קחו למשל את הפלפל פדרון,אותו אני מגדל אצלי על אדן החלון,נמכר ב40-50 שקל לקילו,בלי סיבה מיוחדת שנראית לעין.
אני רוצה כמו בספרד להגיע למסעדה ולאכול צלחת עם ערימת פלפלים מטוגנים עם מעט מלח גס בגרוש וחצי.כיום,אי אפשר להשיג אותם במסעדות ב…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.