מה שאכלנו בשבוע שעבר

לא תמיד חייבים חידושים…
לפעמים יש דברים שעובדים טוב, ולכן אנחנו חוזרים אליהם שוב ושוב…


ביצים עם שפע ירוקים



בכיוון השעון: כרובית בתנור עם שמן קוקוס, נקניקיות, חצילים קלויים בתנור, פלפל אדום
ומיי סלק כבוש

קוביות טופו בסויה (ללא גלוטן) וסילאן
יש לי בת אחת שממש אוהבת את המנה הזו ומבקשת ממני כבר הרבה זמן שאכין, בסוף נכנעתי 🙂 

מנה מחוברת של מרק כתום+ קציצות שנאפו בתנור

שלב 1 של מיני סלקים

שלב 2 של מיני סלקים, אחרי שבילו בתנור עם שפע שמן קוקוס וקצת מלח

5 סוגי ירוקים בדרכם להפוך לפשטידה: עלי סלק, פק צ'וי, שמיר, פטרוזיליה וכרישה

ביחד עם 4 ביצים, מלח, פלפל, מיכל שמנת מתוקה וכוס חלב קוקוס עתיר שומן

רוזמר…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.