מוס שוקולד טבעוני

המעבר שלי לטבעונות היה יחסית חלק, כי רוב חומרי הגלם שאני מאוד אוהבת גם ככה טבעוניים. אני מדברת על שוקולד מריר, מוצרי קוקוס, חמאת בוטנים, וכל סוגי אגוזים שקיימים. מאותה הסיבה בדיוק אני מצליחה לעבור בשלום וללא טראומות מיוחדות גם את חג הפסח.
לפני שבוע עשיתי סקר בפייסבוק ובאינסטגרם במטרה לבדוק איזה מחומרי הגלם האלה אתם מעדיפים. הרוב המוחלט בחר בשוקולד. מיד אחרי זה מגיע השילוב המנצח של שוקולד וקוקוס – שלום לך, באונטי טבעוני מהמם!…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.