מילפיי עם גנאש שוקולד לבן מוקצף ודומדמניות

אתמול בלימודים היה לי שיעור של בצק עלים. בפעם הראשונה בחיי ראיתי את הבצק הזה נולד אל מול עיניי, וזה כל כך ריגש אותי שאפילו בעצמי הופתעתי מהעוצמות 🙂 את המתכון הספציפי הזה צילמתי לפני כשבוע, עוד לפני שידעתי שכל אחד יכול לייצר בצק עלים מושלם תוצרת בית. אז לפני שאני מתחילה לקפל ולרדד כמו גדולה, קבלו מתכון של מילפיי מבצק עלים מוכן – פשוט, קליל, קיצי וטעים ברמות.
כמו הטארט עם קרם לימונענע ופטל, גם הקינוח הזה נוצר בהשראת פירות יער. קיבלתי במתנה קופסת דומדמניות. אני חושבת שזאת מגמה מבורכת שהחברים שלי מביאים לי במתנה דברים אכילים, ועוד כאלה טעימים ופוטוגניים 🙂 אני לא בטוחה אם מגדלים דומדמניות באר…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.