מיני מוס טונה

העוקבים אחרי המתכונים אותם אני מעלה יודעים שאני מחוברת למתכוני העבר ואין בכך פלא. יש לי קילומטרז'ים רבים במטבח וחוויתי את מתכוני העבר אותם אני ממשיכה להכין וכל השיתופים מעוררים עניין והרבה התרגשות בקרב הקוראים. אחד המתכונים השייכים לקטגוריה אהובה זו הינו מוס טונה. אינני זוכרת אירוח בשנות ה-80 שמוס זה לא הובא ככיבוד.
שימו לב לאופן השימוש בג'לטין, זהו טיפ מהשף קונדיטור אלון גולדמן וההצלחה ענקית, אין מצב שהג'לטין לא יצליח.אם אין לכם משקל רקעיבדו לפיהיחס, על כמותאחת של ג'לטין כפול 5 מים, נניח כפית ג'לטין ו-5 כפיות מים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.