מעז יצא מתוק

או: תותים בקרם שמנת ושוקולד לבן בציפוי שטרוייזל

תותים בקרם שמנת ושוקולד לבן בציפוי שטרוייזל

אני ותותים זה סיפור אהבה ישן. יש משהו בפרי הזה שתמיד גורם לי לחייך. לא ברור אם זה בגלל הצבע המדהים, המתיקות המעודנת, זיכרונות הילדות בדמות קערה ענקית של תותים בשמנת וסוכר. או שזה בכלל קשור בעובדה שמדובר בפרי שמופיע מיד עם תחילת העונה האהובה עליי ביותר בעולם. בכל שנה כאשר אני רואה את התותים הראשונים בשווקים, אני מתמלאת באושר וכל שנה מחדש אני מתפעלת מהצבעוניות העזה שהם מוסיפים לדוכני הפירות  החדגוניים של החורף. אני ותותים עברנו כבר הרבה ביחד והיד עוד נטויה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעמים שרואים מכאן )

סגור לתגובות.