מקרון מנגו

מקרון מנגורק בשנים האחרונות התחלתי לאהוב באמת מנגו. איכשהו בתור ילדה לא ממש התחברתי לפרי הזה, אבל היום מדובר באחד הפירות הטעימים ביותר לדעתי, וזהו לא פחות מעונג מוחלט בעיני לאכול קוביות מנגו קר ביום קיץ רותח. כבר הרבה זמן התחשק לי להכין מקרון מנגו, וכשליאור ביקר אותי לפני כמה חודשים זו היתה הזדמנות מצוינת להכין גם מקרון מנגו, לצד שלל הדברים הטעימים האחרים שהכנו. מקרון בצבע כתמתם במילוי גנאש שוקולד לבן ומנגו – טעם של קיץ!

הפוסט מקרון מנגו הופיע ראשון בעוגיו….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: עוגיו.נט )

סגור לתגובות.