מרק ירקות ושיבולת שועל

לא תמיד המרקים המושקעים עם מבחר מרכיבים כולל בשרים, קטניות ועוד המתבשלים ארוכות הם הכי מוצלחים, לעיתים נשתמש במספר מצומצם של מרכיבים ומה מפתיע, התוצאה מעולה, צבע וטעם נפלאים וכך מרק זה שנוצר ממספר ירקות ששהו במקרר ובמזווה, ראו את התוצר ואולי תבינו מה קיבלתי, כמובן שאם תכינו תבינו שאכן יש צדק בדבריי.
המתכון הינו בסיס, כמובן שאתם יכולים להשתמש בירקות המצויים בבית ולגבי ציר המרק אם אין לכם תוכלו להשתמש באבקת מרק אורגנית.

משך ההכנה כשעה
מרק ירקות ושיבולת שועל
6 מנות
החומרים:
2 גזרים
2 קישואים
2 תפוחי אדמה
דלורית בינונית
פלפל כתום/צהוב/אדום
2 גבעולי סלרי
1/2 צרור פטרוזיליה
1/2 צרור כוסברה
4 כפות…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.