מרק משובח של ירקות ובשר ותבנית של ירקות חריפים בתנור

מכניסה את שני המתכונים האלה יחדיו, כי הם הרכיבו אצלי ארוחה אחת והיו פשוט טעימים מאד ביחד (ולחוד)

לפת וצנונים למיניהם בתנור זה פשוט להיט, חבל על הזמן כמה שזה טעים.
וכל כך פשוט גם…

חומרים

2 לפתות (ככה כותבים?)
3-4 צנונים שחורים
4-5 צנוניות ורדרדות
שמן זית, שמן קוקוס (כמה? לפי העין ככה, שזה יכסה את השורשים היטב)
ככפית מלח גס
אופציונלי: מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה

חותכים את השורשים לקוביות (אני יודעת, לפת היא טכנית פקעת, אולם אכניס אותה עם כל שאר החבר'ה כדי שיהיה קל יותר להתייחס לכולם ביחד), מניחים בתבנית לתנור

מחממים תנור ל-200 מעלות.
שופכים מעל את המלח ואת שמן הזית ומערבבים היטב….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.