מרק עגבניות ולחם

 אחרי החוויה הכיפית אצל ארז קומרובסקי,התחשק לי להכין את המרק עגבניות ולחם שאכלתי אצלו,כזה פשוט,ככה טעים,בשביל ששירי גם תיהנה.אז לקחתי קילו וחצי עגבניות,בשביל לחלוט אותם יש לקרוץ איקס בסכין בתחתית העגבניה ולהוציא עם כף פריזיאן או סכין את העוקץ מעל.

 חולטים ל30 שניות במיים רותחים.

 מקלפים,אין צורך לקרר את העגבניות לעצירת בישול,הם גם ככה עוד רגע התבשלו בסיר.

 קוצצים.

 מניחים בסיר עם כוס מיים ומבשלים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.