משהו קטן (וטוב) על הדרך

לקינוח עליו אספר היום יש אין ספור שמות. תמצאו אותו עונה לשם סופלה, פונדנט, וולקנו ולבה. האמת היא שמדובר בעוגת שוקולד פשוטה, סטייל בראוניז, שמכינים בכלים אישיים והייחוד שלה שהאמצע נשאר נוזלי ומכאן ההסבר לכמה מהשמות.


ההכנה דורשת מספר לא רב של מרכיבים, אך יש חשיבות לאיכות שלהם. אני מקפידה להשתמש בחמאה ובשוקולד מריר איכותי. המרקם של העוגה המוכנה הוא דחוס ולכן מנה אישית היא די והותר, אפילו לגרגרנים שביננו….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: . )

סגור לתגובות.