מתכון למרק קובה דלעת

אין יותר טעים ממרק קובה דלעת ביום חורפי. החורף כבר כאן וזה הזמן המושלם למרק קובה דלעת.
את המרק הזה אני מכיר עוד מילדותי, הטעמים תמיד צרובים לי בראש וזה הזמן לשתף גם אתכם במרק מזין,בריא  וכל כך טעים.
מתכון למרק קובה דלעת, קלה ומהריה להכנה

מתכון להכנת קובה דלעת

למלית:
2 בצלים , מגורר
1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצה
350 גרם בשר טחון
1 וחצי כפית ראס אל חנות
1 כפית כמון
מלח, פלפל שחור לפי הטעם

למעטפת הקובה:
3 כוסות סולת
1 כוס מים
1 כף שמן
קורט מלח

למרק:
5 כפות שמן זית
2 בצלים, קצוצים לקוביות
3 גבעולי סלרי,מנוקים וקצוצים לאורכם
15 כוסות מים או 2 ליטר ציר ירקות
4 עגבניות, מגוררות
2 כפות רסק עגבניות
1 כף סוכר
מיץ מ-1 לימון קטן

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שף בשר | מתכוני בשר | רק בשר )

סגור לתגובות.