מתכונים נפלאים מסדנת אדום אדום ושמן אבוקדו

רגע לפני שצבע אדום השתלט פה על כל חלקה טובה, הוזמנתי לסדנת בישול של בשר "אדום אדום" בשילוב

שמן אבוקדו. תמיד כיף לי להגיע לסדנאות בישול עם חבריי הבלוגרים, רובם ככולם חובבי בישול ואוכל טוב, 

ורק אם ייאיימו עליי ממש על באמת, אני אסכים לגלות איפה נמצא הסרטון ש"ששת", מארגן הסדנא, צילם…

אז קצת לפני שברחנו לממ"ד מכל אזעקה, וקצת לפני שגיליתי שטיל אכן יכול לנחות לי מאה מטר מהבית,

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מטבחונט. הבלוג של דפני - מתכונים סיפורים ועוד )

סגור לתגובות.