נוטלה – הום-מייד

הכל התחיל כשעורכי טמקא החליטו, ברוב חוצפתם, לפרסם את המתכונים של עודד רז לחמאת בוטנים ול… נוטלה…, והמשיך לתשוקה בלתי נשלטת…

אז אחרי קניות של יום שישי, הופיעו להם החומרים, היה מתכון, ולא נשארה ברירה – פשוט נאלצנו להכין נוטלה.

החומרים:
2 כוסות אגוזי מקדמיה – נוטלה אמיתית (כזו מהסופר) עושים עם אגוזי מקדמיה. אנחנו הקפדנו לשמור על המקוריות, אבל יש לציין שמקדמיה הם אגוזים מאוד יקרים, ושבהחלט ניתן, למעו שפיות הארנק, להסתפק באגוזי לוז (אם כי אז יש לקלף מהאגוזים את הקליפה החומה הדקה)….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: במטבח של מיצ ומיצי )

סגור לתגובות.