סאגת טארט השוקולד – חלק ב', ותהיות על צילום אוכל

"צילום מזון" זה מושג שמעורר בי קבס.
הוא מעלה לי אסוציאציות של צילומי קצף גילוח וטיפות שעווה.

גם סטיילינג לא תמיד קרץ לי. איך עשבי התיבול מונחים באלגנטיות על המגבת לצד סלט הקטניות הצבעוני והמושלם, עליו פזורים עלעלים קטנים באקראיות מוחלטת ע"י פינצטה.


דוגמא לצילום מזון אופייני

אני לא יודעת לומר איפה קרה הסוויץ', איך התחלתי להינות מהחן של עטרות נייר ואבקת סוכר פזורה לכל עבר.

ובכן, נרשמתי לקורס מתכוניישן הראשון אחרי סיום לימודי בבצלאל….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: אור נגהות )

סגור לתגובות.