סופגניות טבעוניות במילוי קרם פטיסייר, עם ציפוי שוקולד ופירות יער

מכיוון שהעליתי אתמול פוסט אפוי ודל קלוריות של לביבות דלעת-בטטה, אני מרגישה שלחלוטין הרווחתי את הזכות למתכון מטוגן. מה גם, ההצבעה שערכתי לפני החג באינסטגרם שלי, הראתה שאתם עדיין מעדיפים את הסופגניות שלכם מטוגנות. טוב, ההפרש לטובת המטוגנות היה ממש זניח, אבל גם הקול שלי התווסף והכריע. הקול הקטן הזה שאומר שפעם בשנה, בחג, לא יקרה שום דבר נורא, אם לא לגמרי נשמור. כי כבר עשו לנו נסים, ונפלאות, ומתנות אינסוף, אז גם הפעם כל קלוריה תיחשב כשליש 🙂 
אפרופו מתנות, אני את שלי כבר קיבלתי. מיקסר חדש-דנדש של סאוטר, מקצועי וחזק, קומפקטי, כסוף ומהמם….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.