סלט אביבי עתיר שומן

כי כשמתחיל להתחמם אני לא יכולה לאכול ארוחה שלמה מבושלת.
זה כבד לי מדיי פשוט.

אז מה יש לנו פה?
פסטרמה בייתית שהכנתי אתמול (משתדלת להכין כמות גדולה, כדי שיישאר לפחות לעוד יום ונוכל לאכול קר, או לחמם)
בטטה בתנור עם הרבה שמן קוקוס
שאריות סלק בתנור עם הרבה שמן קוקוס (מאתמול)
סלט ירוק עם: חסה, בצל ירוק, בזיליקום וגמבה אדומה עם רוטב על בסיס (הרבה) שמן זית, חרדל ומעט מייפל, אבקת שום ומלח



אפשר גם להוסיף אבוקדו, למי שרוצה, או זיתים.
לנו זה ממש הספיק!


לגירסא צמחונית אפשר להחליף את הפסטרמה בביצים או בדגים למיניהם, לפי ההעדפות התזונתיות שלכם….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.