טארט שוקולד, חמאת בוטנים וריבה

טארט שוקולד, חמאת בוטנים וריבהשמעתי על טל האוזן כל כך הרבה עוד לפני שנפגשנו, כך שלא היה לי צל של ספק שהפגישה שלנו הולכת להיות אדירה, מהנה ומעשירה. טל היא אחת הקונדיטוריות המוכשרות ביותר שאי פעם פגשתי – היא עבדה עם גדולי השף-פטיסייר בצרפת ובלונדון, כולל ז'אק ז'נה, פייר ארמה, כריסטוף מישלאק ועוד, וכן זכתה בפרסים רבים על ניהול והובלת הקונדיטוריה של אחד המלונות הנחשבים ביותר באנגליה.

הפוסט טארט שוקולד, חמאת בוטנים וריבה הופיע ראשון בעוגיו.נט

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: עוגיו.נט )

סגור לתגובות.