סלט חסה רוקפור אגסים

אני חייבת תמיד לאכול סלט בארוחה , לא יודעת כך התרגלתי, ללא סלט הארוחה אינה מושלמת בעיניי.
מין סוג של איזון רענן מול יתר המאכלים. הפעם היו ברשותי ראש חסה אמריקאית עגולה רעננה, רוקפור טעים של משק יעקובס, שפע אגסים ומכאן החלטתי להכין סלט עם המרכיבים הללו משום שמניסיון השילוב ביניהם נהדר. הוספתי עוד מספר מרכיבים שהיו ברשותי והתאימו לי להכנת סלט זה.
השתמשתי בסומק לתיבול , זהו תבלין המוכר במטבח הערבי, מכירים את הצבע הסגלגל על הבצל בשווארמה? אז זה הוא….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.