סלט כל טוב בולגרי

 
סלט שאכלתי בסופיה שבבולגריה אהבתי ואימצתי.
ביוני היינו שבוע בסופיה ביולי שבוע בליסבון שבפורטוגל.
לא כל כך נעים להיות בחו"ל כשבארץ מלחמה.
סלט כל טוב
רבע כרוב
שני מלפפונים עם הקליפה
פלפל אחד ירוק ואחד אדום
סלק אחד לא מבושל
כמה עלי שמיר
גזר אחד
תבלינים :כפית סוכר ,כפית מלח גס,ארבע כפות שמן קנולה,שתי כפות חומץ או לימון.
אופן ההכנה
לקצוץ את כל הירקות במעבד מזון
לתבל בכפית סוכר וכפית מלח גס
לכסות ולהניח לחצי שעה
להוסיף ארבע כפות שמן קנולה, שתי כפות חומץ או לימון.
לעסות בשתי ידיים לטעום ולתקן תיבול
נשמר 3 ימים במקרר….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מתכונים ועוד של רחל מזרחי )

סגור לתגובות.