סלט צבעוני עם כבד בקר צרוב

לאט לאט אני נוטה יותר לכיוון של כבד בקר ופחות לכבד העוף.
מכל מה שאני קוראת אני מבינה שהפרות לבשר זוכות ליחס טוב יותר בעת גידולן ולכן הכבד שלהן מראש מכיל פחות חומרים מזיקים. על אף שזהו איבר שאכן מטפל בכל סינון הרעלים בגוף (אולם, אין זה אומר שהוא משאיר אותם אצלו בהכרח…).
מאחר וכבד הוא איבר פנימי חיוני מרוכז ביותר, אין לנו באמת צורך לאכול ממנו הרבה. מנות קטנות ברגעי הצורך בהחלט יספקו את הצורך שלנו ברכיבי תזונה ספציפיים, במיוחד בהריון……

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.