סלסילות קדאיף עם קרם גבינה ודובדבנים

אחת הסיבות שחג שבועות כל כך קרוב לליבי, מעבר לחלק הטעים שבו, היא שמדובר בחג שכולו לבן. לפחות פעם בשנה אני מרגישה לגמרי שלמה עם סגנון הצילום שלי, שאני אישית מתה עליו ומגדירה כ"לבן על לבן". יש כאלה שיטענו שזה מטשטש גבולות, פחות מחמיא למנות ואולי אפילו מסנוור טיפה, אבל זה המחיר שאני צריכה לשלם על היותי יישות האור. מוארת וצנועה 🙂
הפעם בתפקיד הלבן קרם על בסיס גבינת שמנת מופחתת שומן של גד. 12% שומן שעושה עבודה לא פחות יפה מגבינות שמנת מוכרות כמו מסקרפונה, פילדלפיה וכו'. טעמה הניטרלי מאפשר "להלביש" עליה תוספות טעם שונות ולהפוך את המתכון ללימוני, ונילי, פירותי וכו'….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.