עוגיות תמרים קטנות ומטריפות

 

 
פורסם ב-15 בספטמבר 2014, 20:10 במדור קמח מלא
 
נורית מתכון קל בשבילך
מצרכים
2 כוסות קמח מלא
כפית סוכר וניל
חצי כוס שמן קנולה
כוס מים רותחים
חצי כפית אבקת אפייה
למילוי ממרח תמרים
לזרייה מעל העוגיות לאחר האפייה-4 כפות סוכר ו2 כפות קינמון
אופן הכנת הבצק
לערבב במזלג את החומרים היבשים
להוסיף את הנוזלים להמשיך לערבב עד שהבצק מתאחד
להמשיך ללוש בידים זהירות קצת חם
לחלק את הבצק ל5 חלקים. 500 ג"ר לחלק ל100 ג"ר כל חלק
לפתוח את הבצק למלבן למרוח כף גדושה של ממרח תמרים לגלגל
להניח על תבנית מכוסה בנייר אפיה
לאחר שכל הרולדות בתבנית
לחתוך ל10 חלקים כל רולדה
לאפות בתנור טורבו שחומם מראש ל220 מעלות כ30 דק…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מתכונים ועוד של רחל מזרחי )

סגור לתגובות.