גריסי פנינה עם מנגולד וגזר מהמטבח האיטלקי

ציתות מהרשת
גריסי פנינה: דגן שכמעט כל הקליפה הוסרה ממנו והוא מכיל פחות ערכים תזונתיים ואינדקס גליקמי מעט יותר גבוה מגריסים. משתמשים בו בעיקר כי הוא נוח ללעיסה ומתבשל מהר יותר. החומר הצמיגי שהן מפרישות יעיל נגד כיבים ודלקות במערת העיכול ואפילו דלקות גרון. מי שנמצא בדיאטה ישמח לדעת שגריסי פנינה יעניקו שובע לאורך זמן וכן יפיחו את התשוקה למתוק. לנגמלים מחלב, גריסי פנינה יכולים להוות גרסה בריאה עם דגני הבוקר.הוא מצוין לסובלים מבעיות עיכול שונות….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מתכונים ועוד של רחל מזרחי )

סגור לתגובות.