עוגת באונטי

עוגת באונטי כשרה לפסחרגע לפני החג, ואם במקרה עוד לא החלטתם איזה קינוח להכין, הנה מתכון קל ופשוט לעוגת באונטי מעולה, רכה ועסיסית. 2 שכבות טורט קוקוס ספוג בסירופ סוכר במילוי ובציפוי של גנאש שוקולד מריר מוקצף במרקם של כמעט-מוס. חובבי הבאונטי ביניכם יתאהבו בעוגה הזאת, והיא תהיה קינוח מושלם על שולחן ליל הסדר. חג שמח!

שימו לב: אפשר להכין את העוגה גם בגרסה נטולת חלב. ראו בהערות….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: עוגיו.נט )

סגור לתגובות.