עוגת גבינה בחושה עם דובדבנים

עוגה מעולה לשבועות, קצת שונה מעוגות הגבינה הרגילות, אבל לא פחות אהובה ומוצלחת. אנחנו מאוד אוהבים אותה.

אז הנה עוגה מצויינת של דנה שטינוול מ"לאשה"
שנשמרת מצויין גם בהקפאה.

חומרים
2 ביצים

1/2 1 (210 גרם) כוסות קמח
100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
1 כוס (200 גרם) סוכר
1/2 3 (35 גרם) כפות קורנפלור
1 כפית (5 גרם) אבקת אפייה
1 כפית קליפת לימון מגוררת
2 כפיות (10 מ"ל) תמצית וניל
125 גרם גבינת שמנת %30 שומן (או גבינה לבנה %9 שומן)
1/2 מכל (100 גרם) שמנת חמוצה
3/4 כוס דובדבנים חמוצים מגולענים בסירופ, מסוננים
אפשרות לעיטור:
כ-2 כפות סוכר גבישי (להשיג בחנויות לקונדיטורים)
אופן ההכנה:

שמים בקערת המערבל את החמאה והסוכר …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ברוכים הבאים למטבח שלי )

סגור לתגובות.