עוגת גבינה נוסח סן-דייגו


יש! עוגת גבינה טעימה ונימוחה, עשירה אך קלה מבחינת אחוזי שומן וכל זאת בקליפורניה. לאחר המלצות ועזרה מנשים טובות בעלות ותק רב ממני בניכר, נמצא המתכון המנצח לעוגת גבינה כמו שאני אוהבת שהיא 180 מעלות מאחותה בסגנון הניו-יורקי (רבע מכמות השומן וחצי מכמות הסוכר) ומאד מזכירה את עוגת הגבינה הקלאסית הישראלית של אמא (מתכון כאן) אליה כיוונתי ואליה געגועי.
המתכון הזה מיועד ראשית כל לעצמי שיהיה לי מתכון לשבועות בשנה הבאה (כן אנחנו נישארים פה לפחות עוד שנה), שנית כל לכל מי שגר בקליפורניה בפרט ובארה"ב בכלל (לא יודעת אם המותגים משווקים בכל ארה"ב) או קפץ לבקר ובא לו על עוגת גבינה קלילה וטעימה. 
לאח…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: העקרת חוקרת )

סגור לתגובות.