עוגת חלבה שוקולד צ'יפס ומייפל

מדועאני מכנה את העוגה עוגת חלבה כשאין בה כלל חלבה? טוב זה אינו משהו חדש ששילוב דבש או סילאן עם טחינה גולמית יוצרים את טעם החלבה וכן חלבהמייצרים גם מעירבוב טחינה גולמית עם דבש .
בכל מקרה הטעם הנוצר בעוגה הינו של חלבה.
עלי לציין שאת הבצק ניתן להכין גם בבחישת כל החומרים יחד ללא הקצפת החלבונים, אך אני מעדיפה להקציפם משום שהתוצר הסופי המתקבל הינו של עוגה ספוגית קלילה יותר המקבלת באהבה את התוספות המכבידות עליה מעט.

הכנת תערובת הסילאן טחינה
הכנת השכבות, בצק , מליל, בצק ציפוי

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.