עוגת יער שחור טבעונית ללא אפייה

החודש מנטקה שיחקו אותה עם חומר הגלם לאתגר הבלוגרים ובחרו בדובדבנים – פרי שכולו השראה וטעם. מכיוון שאני גולשת שוב על הגל הטבעוני, החלטתי לטבען את אחד מקינוחי הדובדבנים הקלאסיים – עוגת יער שחור.

הגרסה הלא טבעונית כוללת בין השאר קצפת ומתאפיינת בשלושה צבעים עיקריים – לבן, חום שוקולד ואדום. השתדלתי לשמור על קווי הדימיון הכלליים האלה, כולל הוספת שבבי שוקולד במרכז העוגה. אני מאוד מרוצה מהתוצאה 🙂
בגדול העוגה מורכבת ממצרכים מאוד זמינים, כאלה שגם ככה נמצאים בכל בית, או שניתן בקלות להשיגם. אחד ממוצרי החובה עבור כל מי שמכין קינוחים טבעוניים הוא שמן קוקוס….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.